GRUNDKURS i FRANSFÖRLÄNGNING & PROBLEM MED BLOGGEN;(

Idag hade vi 1 dags Grundkurs i fransförlängningen med duktiga Sarah. Grundkursen är bara 1 dag och vi förlänger fransar nästan hela 6 timmar. Startkit (värde 3000 sek), diplom, support och 10% rabatt ingår i denna kurs.
Du kan välja att köpa till Påbyggnadskurs och Volume Lashes kurs senare för att få Härdplast kurs och lära dig göra volymfransar. Det finns även möjlighet att köpa 3-dagars kurs där du får allt detta på samma gång. Se mer info om våra kurser samt kursschema på hemsidan.
Här är bilder från dagens kurs, då vi använde o,15mm D-böjda silkfransar i längder 8-11mm.

Vi har fortfarande problem med nya hemsidan och bloggen och därför hänger bilderna inte med;(…men ni kan se dessa i FB istället:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *