VOLUME LASHES KURS

DSC_0826

LaFransar tar in olika lärare för volymfransar kurser för att kunna erbjuda det bästa. Katre, som vi hade som lärare nu i helgen, delade med sig sin kunskap t ex har hon själv gått 10 olika volymkurser. Vi lärde oss skillnaden på Russian volym & Hollywood volym, och yes, det krävs olika pincetter för dessa 2 olika metoder. Det är jätteviktigt att du har bra pincetter för volym, men det finns många andra småknep som gör det lättare att fixa fina solfjädrar, där varje franstip har samma avstånd från varandra, när rötterna “svingar” fint ihop. Visst kan man testa själv, men all kunskap som man får på kursen är absolut värt varenda krona vad kursen kostar samt tiden.
DSC_0748

Nästa Volume Lashes kurs har vi på lördagen den 13 augusti med en ny lärare som heter Sandra. Vi går genom lite olika tekniken med koncentrerar sedan på hennes teknik som är det lättaste och snabbaste volymtekniken. Ni kommer få 3 olika volym pincetter och massa tips hur man gör fina-hållbara volymfransar.
volume 2

Johanna som var på Volume Lashes kursen i helgen hittar ni på BarbershopNo1 i Kristianstad, men hon är tyvärr fullbokad;(
Sanna övar för fullt för att snart börja jobba fulltid med fransförlängningar och flyttar kanske också till Kristianstad.
Petronella finns i Svedala och kommer till hösten öppna eget, men hon kan redan nu ta emot några nya kunder, speciellt dem som vill ha volymfransar. Henne når ni på tel. 0736-429932.
Madeleine jobbar i salong HeadCandy i Ängelholm, ni hittar henne även på FB – lashesbyMadeleine och hon tar gärna emot nya kunder, speciellt volymkunder.
Här nere ser ni bilder på tjejerna samt deras allra första volymfransar modeller.
DSC_0736 Volume kurs maj 2016

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *