VAD SKA MAN TÄNKA NÄR MAN BOKAR/FÅR FRANSFÖRLÄNGNING

När man bokar tid för fransförlängning så ska man helst känna någon som förlängt sina fransar i just denna salongen eller hört talas om att just denna salongen är bra eller fråga efter bilderna som är tagna på kunder som fått fransförlängning av just denna person som ska förlänga era fransar. Fransförlängnings fransarna ska sitta ca 1-2mm från ögonlocket, så att man inte alls känner av rötterna av fransförlängnings fransar (som på bilden nedan)

Alla fransar ska vara separerade så att man lätt kan kamma/borsta sina fransar och kamm/borste inte alls fastnar i fransförlängningen.

Fransförlängnings fransar ska anpassas till kunden, dvs en ljus kund med tunna fransar kan inte alls få tjocka o,2o mm superlånga (t ex 14mm) fransar
dåliga exempel ser ni på bilderna här nere:


Fransförlängningsfransarna här är ca 2-3 gånger så långa som kundens egna, därför orkar inte ens egna fransar bära upp “lös”fransarna och alla fransar vrider och vänder sig ;(

för långa och ihopklistrade fransar

För tjocka, för långa och ihop klistrade:(…
….och några bilder till med ihopklistrade fransar

Man ska inte ens känna att man har fransförlängning när detta är gjort på rätt sätt. På insidan av ögat ska fransförlängnings fransarna vara korta och i mitten och på utsidan längre. Vill man ha mer böjda fransar så väljer man D-böjda och önskar man sig rakare fransar så beställer man C-böjda.

C-böjda vs D-böjda fransar

Ett svar på “VAD SKA MAN TÄNKA NÄR MAN BOKAR/FÅR FRANSFÖRLÄNGNING”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *